ВІДБУЛАСЬ ПОСТЕРНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

10 листопада 2022 року
10 листопада 2022 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності у змішаному форматі відбулась постерна презентація випускних кваліфікаційних робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Захід відкрив завідувач кафедри д.е.н. проф Ільчук М.М., який привітав здобувачів з успішним проходженням переддипломної практики та побажав успіхів у наступному етапі – попередньому захисті.
Магістранти презентували результати власного наукового пошуку з актуальних тем, зокрема щодо торгових стратегій на ринках капіталу та організованих товарних ринках; розвитку біржового ринку деривативів; фундаментального і технічного аналізу на біржовому ринку тощо.
Здобувачам було поставлено низку запитань, наукові керівники у своїх відгуках надали оцінку якості та стану готовності роботи до захисту. Кожна постерна презентація супроводжувалась жвавою дискусією, обговоренням та побажаннями.
 
Атмосфера наукового спілкування під час таких заходів має позитивний ефект, оскільки дає можливість лаконічно, у логічній послідовності представити на широкий загал власний науковий доробок, а дискусійні моменти й поради слугують підґрунтям для вдосконалення останнього.
 
У цілому постерна конференція показала, що, незважаючи на складні умови, в яких наразі відбувається освітній процес, магістрантам за допомогою використання сучасного науково-методичного інструментарію вдалося глибоко дослідити широке коло економічних проблем, а ґрунтовні висновки й пропозиції засвідчили високий рівень підготовки студентів та їх готовність до захисту магістерських робіт перед екзаменаційною комісією.
 
Бажаємо магістрам успішного захисту випускних робіт !
Всім перемоги та мирного неба !
 
О. Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook