Постерна конференція випускників магістратури кафедри землеробства та гербології

10 листопада 2022 року

   Наближається захист магістерських кваліфікаційних робіт - завершальний етап активної навчальної роботи  кожного магістра у вузі. Традиційно в цей час в університеті на всіх факультетах проводиться постерна конференція майбутніх випускників магістратури. Даний захід отримав в університеті високу оцінку як на рівні магістрів та їх наукових керівників, для оцінки стану підготовки випускних робіт перед державною атестацією, так і на рівні адміністрацій факультету і університету в цілому, для визначення стану магістерської підготовки в нашому вищі.

   10 листопада 2022 року на кафедрі землеробства та гербології, в розрізі факультетської конференції, були заслухані постерні доповіді магістрів – вихованців кафедри. Вони викликали щирий інтерес не тільки у майбутніх випускників і викладачів кафедри. Участь у роботі прийняли магістри першого року навчання, викладачі інших кафедр факультету.

   Почесними учасниками конференції були: ректор НУБіП України, академік Ніколаєнко С.М., декан агробіологічного факультету, професор Тонха О.Л., заступник декана з навчальної роботи, доцент Завгородній В.М., директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства, професор Літвінов Д.В. Вони з зацікавленістю слухали доповіді наших вихованців, задавали багато запитань, дискутували з приводу спірних питань та положень доповідей.

   

 

 

 

   Після завершення доповідей до випускників звернувся завідувач кафедри землеробства та гербології, професор Танчик С.П. Він оцінив належний стан підготовки доповідей,  побажав гарного захисту магістерських робіт, успіхів у майбутній виробничій діяльності, миру і щастя в особистому житті.

Доцент кафедри землеробства та гербології Микола Іванюк

Доцент кафедри землеробства та гербології Микола Косолап 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook