Засідання рейтингової комісії агробіологічного факультету відбульсь у дистанційному форматі

12 листопада 2022 року

 

11 листопада 2022 р. відбулось засідання рейтингової комісії агробіологічного факультету під головуванням голови рейтингової комісії Оксани Тонхи .

   

У вступному слові Оксана Тонха вказала на сумлінність відповідальних при заповненні рейтингової електронної форми по кафедрах. Також приділила увагу загальним організаційним моментам, наголосила про всі етапи рейтингової компанії та достовірності подання результатів кожного науково-педагогічного працівника.

 

Секретар рейтингової комісії Роман Жила довів до учасників інформацію, яка була озвучена на нараді у проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука із секретарями рейтингових комісій факультетів та ННІ. Зокрема, озвучив етапи проведення перевірок результатів рейтингу комісіями та дати їх початку. Окремо зупинився на достовірності подання результатів та правильності їх оформлення.

 

Секретар Роман Жила наголосив на особливу відповідальність за подання недостовірних даних науково-педагогічними працівниками та наслідки, які їх очікують.

 

   На завершенні засідання відбулись обговорення окремих пунктів рейтингових оцінок, на які учасники отримали вичерпні відповіді від голови комісії Оксани Тонхи  та секретаря – Романа Жили. 

Бажаємо всім мирного неба і високих результатів!

 

Роман Жила,
секретар рейтингової комісії агробіологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook