Магістранти механіко-технологічного факультету успішно захистили кваліфікаційні магістерські роботи

13 листопада 2022 року
  Після доповідей на постерній конференції, попереднього заслуховування змісту розробок на засіданнях випускових кафедр, перевірки на достовірність, новизну і унікальність опису та ретельної підготовки доповідей – магістранти механіко-технологічного факультету, представили результати своїх кваліфікаційних магістерських робіт перед екзаменаційними комісіями.
  Згідно наказів від 11.10.22 р. № 713, № 714 і № 715, з 7 до 11 листопада поточного року, затверджені екзаменаційні комісії розглянули розробки студентів магістратури освітньо-професійних програм «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт».

   Зважаючи на жорсткі реалії сьогодення – час засідань екзаменаційних комісій, був підлаштований під графік планових відключень електроенергії. Такий крок, забезпечував можливість доповідачам безперешкодно демонструвати електронні версії своїх здобутків. Магістранти вільно володіли матеріалом та використовували потужні презентації, для висвітлення результатів досліджень. Впевнені доповіді студентів супроводжувалися рядом запитань від членів екзаменаційних комісій, на які здобувачі другого рівня вищої освіти, надавали чіткі виважені відповіді, чим підтверджували готовність до присвоєння набутого фаху.

 Неординарні і інноваційні здобутки, обґрунтовані у кваліфікаційних магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій в агропромисловому комплексі України, вдосконалення сучасних підходів до вирощування аграрних культур, проектування технологічних ліній виробництва продукції рослинництва і тваринництва, проектування ліній логістичного сполучення населених пунктів, дослідження характеристик транспортних засобів.
   Робота екзаменаційних комісій, щільно підтримувалася деканатом механіко-технологічного факультету та заступником начальника навчального відділу з магістерських програм Оленою Колесніковою.

   Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Надія Стовбун, Богдан Вінник, Дмитро Малига, Тетяна Жураковська, Владислав Ромашко, Оксана Щербак і Каріна Кисилічина. Вдало реалізували комплексну тему «Удосконалення параметрів колісного транспортного засобу при перевезенні габаритних неподільних сільськогосподарських вантажів», студенти спеціальності «Автомобільний транспорт», Наталія Місюк, Вікторія Гудим та Олексій Краснолуцький.

   До підсумків захисту, слід додати, що під час навчання студенти були активними учасниками міжнародних наукових конференцій, а деякі з них, мають у своїх активах патенти на корисні моделі.
   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій: професорам Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку, Миколі Ільчуку, доценту Ігорю Болботу та членам екзаменаційних комісій: професорам Віктору Теслюку, Олегу Загурському, Івану Роговському, доцентам, Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Віталію Курці, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Лілії Савченко, Тамарі Білько, також секретарям комісій Тетяні Нечупій, Наталії Кулібабі та Наталії Воронцовій.


   Вітаємо магістрантів з успішним проходженням фінального контролю знань. Дякуємо їм за наполегливість і відповідальність, у пристойному та логічному завершенні навчання. Бажаємо успіхів, мирного неба, подальшого розвитку та нових вкладів у міць нашої держави.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook