Вебінар для студентів та аспірантів: Підприємництво в аграрному секторі та можливості його фінансового забезпечення

9 листопада 2022 року

     У продовження налагодженої співпраці Національного університету біоресурсів та природокористування України та Технічної Допомоги Проєкту Європейського інвестиційного банку «Основний кредит для аграрної галузі – Україна».

     Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності спільно з кафедрою банківської справи та страхування організовує вебінар для студентів та аспірантів на тему розвитку підприємництва в умовах війни та його фінансового забезпечення, який відбудеться 10 листопада 2022 року о 14.00 за посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/85979585261

      Сучасний розвиток підприємництва характеризується рядом проблем та викликів, які стоять перед аграріями. Проблеми з логістикою, низькі закупівельні ціни, зростання виробничих витрат на вирощування сільськогосподарських культур призводить до необхідності оптимізації організаційно-економічних підходів до ведення бізнесу в аграрному секторі економіки. Особливо важлива роль відводиться забезпеченню стабільного фінансування виробничих процесів. Крім банківського кредитування аграрії мають можливості залучення коштів державних програм та міжнародних організацій.

      Саме цим питанням буде присвячений черговий вебінар із серії «Агробізнес під час війни» започаткованою Технічною підтримкою Проекту Європейського інвестиційного банку UAFATA.

Тема: Підприємництво в аграрному секторі та можливості його фінансового забезпечення

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook