Постерні презентації магістрів ОС "Облік і оподаткування"

12 листопада 2022, 10:00

10-11 листопада 2022 року захист постерних презентацій студентів ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» пройшов на кафедрі статистики та економічного аналізу.

Начальник науково-дослідної частини НУБіП України Володимир Отченашко привітав студентів з завершальним етапом навчання у магістратурі.

Декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва відмітив, що цьогорічна постерна онлайн-конференція відбувається в умовах воєнного стану, нестабільного електропостачання, але викладачі кафедри роблять все можливе, щоб підтримувати навчальний процес на високому рівні.

 

Предметом дискусійного обговорення стали питання обліку та аналізу управління експортно-імпортними операціями підприємств, оборотними активами, прибутком від операційної діяльності, продукцією рослинництва, доходами від реалізації продукції, управління розрахунками з оплати праці та з постачальниками. Активну дискусію викликало обговорення законодавчих змін у сфері обліку, оподаткування, аудиту в умовах воєнного стану.  

 

 

 

Згідно затвердженого графіку 10 студентів магістратури денної форми навчання змістовно доповідали про виконані магістерські дослідження, їх апробацію в практичній діяльності.

У цілому постерна конференція показала, що, незважаючи на складні умови, в яких наразі відбувається освітній процес, магістрантам за допомогою використання сучасного науково-методичного інструментарію вдалося глибоко дослідити широке коло економічних проблем, а ґрунтовні висновки й пропозиції засвідчили високий рівень підготовки студентів та їх готовність до захисту магістерських робіт перед екзаменаційною комісією.

Бажаємо нашим студентам успішного проходження підсумкової атестації, отримання омріяного диплому, вдалого працевлаштування за спеціальністю, а головне – мирного і щасливого життя!

 

 

Інна Лазаришина

завідувач кафедри статистики та економічного аналізу,

Леся Воляк

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook