Освоєння нових навичок на дисципліні Вступ до фаху та соціальні комунікації

9 листопада 2022, 11:00

8 листопада 2022 року для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітніх програм «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» та «Облік і аудит» було проведене практичне заняття д.е.н., професором, завідувачем кафедри статистики та економічного аналізу, гарантом освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» Лазаришиною Інною Дмитрівною з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» на тему: «Формування Балансу (Звіту про фінансовий стан) підприємства» з використанням платформи Zoom.

 

На занятті студенти мали можливість отримати знання щодо основних компетентностей бухгалтера-аналітика, основні функціональні завдання та можливості практичного розвитку. Студенти ознайомилися з порядком формування балансу підприємства та його складовими. Подача матеріалу була з урахуванням того, що в аудиторії знаходяться слухачі, які тільки починають вивчати предмет.

Для закріплення отриманих знань студенти склали перший у їх професійному житті Баланс на основі даних реального підприємства. Завдяки практичному занятті вони отримали нові навички та наблизилися до розуміння основних вимог щодо їх професії.

 

 

Леся Воляк

к.е.н., доцент кафедри

статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook