Відкрита лекція доцента кафедри обліку та оподаткування Слєсар Тетяни Миколаївни з дисципліни «Бухгалтерський облік»

10 листопада 2022 року

Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять в осінньому семестрі 2022-2023 навчального року на економічному факультеті, 11 листопада  2022 р. на 2 парі відбулась відкрита лекція доцента кафедри обліку та оподаткування Слєсар Тетяни Миколаївни з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Облік необоротних активів» для студентів 2 курсу спеціальності «Економіка підприємств» економічного факультету.

 

Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням програми Zoom

 Тетяна Миколаївна на лекційному занятті розглянула  питання щодо економічного змісту необоротних активів, оцінки основних засобів, обліку наявності, надходження і вибуття основних засобів, обліку амортизації основних засобів, обліку витрат на ремонт. Велась жвава дискусія щодо обліку нематеріальних активів.

 На лекції були присутні: відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Дерев’янко С.І., Данілочкіна О.В., Ганяйло, Шевчук К.В., Литвиненко В.С.

 Лекція була проведена на високому професійному рівні. Усі студенти приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

 Людмила Мельянкова, к.е.н.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook