Традиційне ком’юніті з проректором: говоримо про важливе

14 листопада 2022, 10:00

 

 За ініціативи Сергія Кваші, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку, за участі Сергія Стецюка, директора студентського містечка, Сергія Михнюка, директора ННЦ ВР і СР, завідувачів гуртожитків та вихователів організовано цикл виховних зустрічей із представниками еліти кампусу – членами студентських рад. Розпочали зібрання із представниками гуртожитків № 2, 4 і 8, а осередком на шляху до результативної співпраці – став гуртожиток № 8.

   Розпочали діалог із короткого дайджесту від завідувачів про теперішню ситуацію в гуртожитках. Анжела Шило та Руслан Кульпін сконцентрували увагу на кількості проживаючих мешканців та стану укриттів. До слова, приміщення є прихистком не лише для наших студентів, а й для мешканців прилеглих будинків. Олександр Радченко зазначив, що значна кількість студентів під час змішаної форми навчання виїхали додому, проте діти із тимчасово окупованих територій або територій де активно ведуться бойові дії залишаються проживати в гуртожитках.

   Сергій Миколайович зупинився на основних моментах у поведінці студентства в гуртожитках та на території кампусу, що викликає найбільше занепокоєння, а саме випадки використання нецензурної лексики, паління у невідведених місцях, невідповідний зовнішній вигляд, недотримання санітарного стану в житлових кімнатах та не завжди гідна поведінка, враховуючи умови воєнного стану.

   Голови студентських рад активно брали участь в обговоренні та висловлювали власне бачення і пропонували шляхи усунення випадків негідної поведінки.
   «Вважаю неприпустимим, після 23:00 год., гучно слухати музику чи влаштовувати гулянки, поки на території нашої держави триває війна… Нажаль, війна внесла свої корективи, тож ми маємо розуміти ситуацію, підтримувати ЗСУ та бути гідними громадянами України» – наголосив Сергій Стецюк. Також нагадав про дотримання правил пожежної безпеки, санітарного стану в кімнатах та загальних етичних постулатів.

   «Університет дає змогу бути лідером, використовуйте цю можливість на повну! Навчайтесь, розвивайтесь, удосконалюйтесь! Не витрачайте свою юність на дурниці. Вивчайте мови, займайтесь спортом – ставайте справжніми асами в вибраних професіях!» – підсумував Сергій Миколайович.
   Сподіваємось, що такі зустрічі стануть традиційними, а результат довготривалим.
   Далі буде….


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівці студентського містечка

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook