Відвідування першокурсників групи ТТ-2206 у гуртожитку

6 листопада 2022 року
МТФ

Відвідування першокурсників групи ТТ-2206 у гуртожитку

 Відвідування куратором першокурсників у гуртожитку – дуже важливий захід. Більшість студентів вперше живуть окремо від батьків і помилково вважають, що не обов’язково виконувати такі важливі речі, як:

Ø застилання ліжка,

Ø своєчасне миття посуду,

Ø прибирання кімнати,

Ø тримання верхнього одягу та взуття у призначених для цього місцях

Куратор групи першокурсників ТТ-2206 доцент Дьомін Олександр Анатолійович 17.10.22. відвідав гуртожиток №5 і завітав до кімнат де живуть студенти означеної групи. Зокрема, кімната 104 (рис. 1), кімната 208 (рис. 2) і кімната 238 (рис.3).

 

Рис. 1. Кімната 102

 

Рис. 2. Кімната 208 

Рис. 3. Кімната 238

 

Під час відвідування куратор похвалив своїх студентів за належний порядок у кімнатах і провів бесіду стосовно подальшого підтримування такого ж порядку, дотримання здорового розпорядку дня та вчасного виконання й захисту навчальних завдань.

Також Олександр Анатолійович відмітив відмінну систематичну роботу своєї заступниці по введенню першокурсників у світ студентського життя, студентку 2-го курсу спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті) Сак Валентини (рис. 4).

Рис.4. Сак Валентина серед першокурсників групи ТТ-2206

 

В цілому відвідування гуртожитку пройшло у доброзичливій атмосфері. Обговорювались нагальні проблеми і потреби, надавались поради, у кімнатах підтримувалась здорова атмосфера, що надихає на успішну навчальну діяльність.

доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

О. Дьомін 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook