Зустріч куратора кафедри економічної теорії з першокурсниками

11 листопада 2022, 11:15

   11 листопада відбулася виховна година куратора із студентами 1 курсу 1 групи ФАМ.

   При зустрічі зі студентами проходила бесіда щодо проходження дистанційного навчання, а саме відвідування студентами семінарських та лекційних занять, ступінь їх підготовки до семінарських занять, здача самостійних робіт в elearn.
   Куратором було надано відповіді на всі запитання, які виникли під час зустрічі. Було наголошено віднестися до дистанційної форми навчання відповідально, незабаром сесія.
   Студентам повідомлено, що 17 листопада відбудеться на кафедрі банківської справи Міжнародний науково-практичний круглий стіл “Страховий ринок України: виклики в період дії воєнного стану та перспективи подальшого розвитку”. Бажаючі можуть взяти участь.
   Повідомлено, що Співпраця освіти та бізнесу пропонує із 17 листопада по 12 грудня, безкоштовно, онлайн, спецкурс Бізнес очима власника: “From Start-up to IPO”. Це лекції про те, як створити компанію та зробити її успішною, сертифікати та подарунки для найкращих учасників курсу, можливість запустити старт своєї кар’єри в міжнародній компанії.
   Хочу побажати усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків і мирного неба.


Оксана Пащенко
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook