Профорієнтаційна робота у Прилуцькому технічному фаховому коледжі

7 листопада 2022 року

   4 листопада 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, Вячеслав Васюк відвідав Прилуцький технічний фаховий коледж де навчався з 2003 по 2007 роки та отримав диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності електрифікація і автоматизація сільського господарства.
   Дякуючи Іващенко Олександру Сергійовичу, завідувачу відділення електрична та комп’ютерна інженерія, було надано можливість поспілкуватися зі студентами, що навчаються на четвертому курсі спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з приводу подальшого вступу їх до закладу вищої освіти та продовження навчання в навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження. Доцентом Васюком В.В. було акцентовано увагу на особливостях підготовки фахівців за освітньою програмою "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
   Була представлена актуальна інформація про вступ, прохідний бал, шанси навчатися за бюджетній формі навчання, відмічено можливості отримання додаткових балів після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України.
   Під час зустрічі зі студентами Вячеслав Володимирович розповів про переваги навчального процесу в навчально-науковому інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, навчально-наукові лабораторії, умови проживання в гуртожитках, дозвілля, можливості проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням, перспективи розвитку спеціальності у сучасному світі.
   Студенти коледжу проявили неабияку зацікавленість та ставили запитання, які виникли в ході зустрічі.

Олександр Окушко
Завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook