Профорієнтаційна робота

   У ході проведення профорієнтаційних заходів доцентом кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин проведена зустріч з учнями 10 та 11 класів загальноосвітньої школи I-III ступенів № 179, 286, 116, 248, 249, спеціалізованої школи I-III ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики, школи I-III ступенів № 263 ім. Євгена Коновальця та спеціалізованої школи I-III ступенів № 247 Деснянського району міста Києва.

 

   Майбутні випускники були проінформовані про умови та переваги навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, зокрема специфікою спеціальності «Захист та карантин рослин» освітнього ступеня бакалавр. Під час дискусії учнів найбільш зацікавила інформація щодо можливостей стажування за кордоном та навчання за програмами академічного обміну ERASMUS+.

 

   У Луганському військовому ліцеї (https://www.facebook.com/profile.php?id=100033150413011) Кавою Л.П. дистанційно було проведено профорієнтаційну роботу з ліцеїстами випускних класів, в ході якої їм розповіли про перелік спеціальностей у НУБіП України та можливість отримати додаткові бали при успішній участі в олімпіаді та проходженні підготовчих курсів.

 

  

   Доцентом Людмилою Кавою 21 січня 2022 року було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Академічного ліцею №4 Обухівської міської ради Київської області. В ході спілкування з учнями їх було поінформовано про правила прийому та переваги навчання у НУБіП України. Для зручності і більш детального ознайомлення з спеціальністю "Захист і карантин рослин" в будь який час - буклет спеціальності був розміщений на сайті ліцею.

   29 квітня факультет захисту рослин, біотехнологій та екології провів День відкритих дверей та радо зустрічав усіх, хто мав можливість через екрани своїх комп’ютерів та смартфонів, у режимі онлайн долучитися до трансляції. Війна в Україні внесла свої зміни, проте університет та, зокрема, факультет давно почали працювати уміло пристосовуючись до нових обставин. Активно долучилася до цього і кафедра ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин.

Дорогі абітурієнти!

Свідомо обирайте професію, творіть своє життя! Навчайтеся, змістовно, креативно та творчо проведіть ваші студентські роки. Бажаємо безмежного потоку амбіцій, нових ідей, прагнень і досягнень. Обираючи своє майбутнє, ви обираєте майбутнє держави! Ми завжди уважно дослуховуємось до думок, ідей та особливих потреб наших студентів, тож чекаємо вас у стінах нашого університету! До зустрічі, майбутні студенти нашої дружньої родини! Все буде Україна!

Випускникам шкіл: візьми участь в Олімпіаді та отримай 20 додаткових балів при вступі в НУБіП!

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook