Вітаємо з Міжнародним днем студента

17 листопада 2022, 16:22

 Дорогі студенти,  наша молода надія!

Щиросердечно вітаємо Вас з нагоди Міжнародного дня студента — свята тих, хто відчуває спрагу до знань, людей енергійних, активних, креативних,сповнених ідей і надій.

      Саме у цьому віці – студентському – поглиблюється пізнання світу, визріває перше кохання, відбувається становлення особистості та обирається подальший життєвий шлях. Саме зі студентської лави починається довга та наполеглива дорога пошуків. Студентство – це період життя, сповнений духу творчості, нових знайомств, безсонних ночей та переживань через іспити і заліки, сесію…

     Шановні студенти! Ви навчаєтеся в одному з найпрестижніших університетів країни, знаному в Європі і світі. В 2023 році ми будемо святкувати 125-річчя університету. Більше двох сотень тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки всього світу, нашої країни, особливо агропромислового комплексу, освіти і науки. Зараз у кожного з Вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця, тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, умінь, корисного та пізнавального. Адже від Вашої небайдужої життєвої позиції, працелюбності, волі, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Не випадково ще Томас Едісон говорив: геній – це один відсоток натхнення та дев’яносто дев’ять відсотків поту!

     У сьогоднішніх умовах воєнного стану всі ми повинні усвідомлювати свою відповідальність за нашу боротьбу, активніше братися за нове, сумлінно навчатися, долучатися до наукового пошуку, розуміючи, що ваші колеги, батьки виборюють перемогу і вам розбудовувати країну!

     Дорогі друзі! Хай навчання в НУБіП України стане для усіх Вас надійною сходинкою у процвітаюче майбутнє!
     Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, захоплюючих подій і здійснення усіх мрій, успіхів у навчанні і творчості!


З найкращими побажаннями
 

ректор НУБіП України,          Станіслав Ніколаєнко
 
академік Національної академії
педагогічних наук України,
доктор педагогічних наук, професор

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook