ПОСТЕРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ МАГІСТРІВ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМ «ТЕХНІЧНИЙ СЕРВІС МАШИН ТА ОБЛАДНАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА» НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

15 листопада 2022 року

14 листопада на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну відбулись постерна презентація кваліфікаційних робіт магістрів другого року навчання освітньо-виробничої програм «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». 
Захід пройшов у дистанційному форматі із використанням сервісів Webex. На кафедрі надійності техніки була створена комісія у складі завідувача кафедри, доцента Новицького А.В., доцентів Банного О.О. та Попика П.С., ст. викладачів Бистрого О.М. та Сиволапова В.А.





У своїх виступах студенти магістратури представили матеріали наукових досліджень, звернули увагу комісії на тих результатах, які представляють новизну та практичну цінність. Доповідачі проінформували про наявність наукових публікацій та участь в наукових конференціях та семінарах за тематиками своїх кваліфікаційних магістерських робіт. 
Відповіді студентів показали їх підготовленість до захисту та загальний рівень знань у галузевому машинобудуванні. Слід відмітити постерні презентації Владислава Ясінського, Сергія Криницького, Олега Пащинського, Олексія Кошеля.
Комісія звернула увагу доповідачів на питаннях, які ще потребують уточнення та доопрацювання. 
Члени комісії подякували всім учасникам постерної презентації та побажали їм подальших успіхів у навчанні, мирного неба, успішного захисту кваліфікаційних магістерських робіт.


Андрій Новицький, завідувач кафедри 
Олександр Банний, доцент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook