Кураторська година групи АІ-2202 – обговорення важливих питань навчального семестру

18 листопада 2022 року
НУБіП України

Говорять, що студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. І як тут не погодитись? Адже це перший крок у доросле життя, це життя у гуртожитку, це багатогранність вмінь та інтересів. Та все ж інші вчителі, ніж у школі, яких називають викладачами, нове місто, самостійність у побуті – це те, до чого звикає кожен студент. Навчання в університеті – це той час, упродовж якого студенти повинні здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя. А для того щоб допомогти студентам впевнено долати нові виклики на шляху до самостійності, на допомогу завжди прийде куратор групи.
21 жовтня 2022 року студенти першого курсу групи АІ-2202 на черговій кураторській годині зустрілись з наставником групи, доцентом кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Цивенковою Наталією Михайлівною у навчальному корпусі 11, а потім – разом прогулялися територією біля корпусу.

      

Основними темами для обговорення були: особливості навчального процесу в першому семестрі; протиепідемічні заходи під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 навчальному році; алгоритм дій під час повітряної тривоги та навчальна дисципліна у військовий час; культура спілкування та поведінки в навчальних аудиторіях і в гуртожитку.
Також було висвітлено одне із важливих питань навчального процесу – результати проміжної атестації. Студенти озвучили основні технічні незручності, пов’язані з віяловими відключеннями світла, які стоять на перешкоді вчасній здачі проміжних завдань. Проте, попри усі перешкоди, у студентів групи відсутні борги з навчальних дисциплін і вони з оптимізмом і вірою у власні сили та успіх готуються до екзаменаційної сесії.

       

Цивенкова Н.М. зазначила, що окрім навчально процесу вагому роль в житті кожного студента посідають науково-дослідна та організаційна діяльність. Студенти були запрошені до співпраці з викладачами кафедри в напрямку науково-дослідної діяльності, рекомендовано брати участь у конференціях, які проводяться на механіко-технологічному факультеті, та друкувати матеріали спільних с викладачами кафедри досліджень у відповідних збірниках матеріалів конференцій, або у фахових виданнях України.
Далі зустріч продовжили на свіжому повітрі. Обговорили активну участь студентів у спортивних змаганнях, які проводяться на факультеті, у гуртках творчої самодіяльності, можливість відвідування кінотеатрів, парків, музеїв, виставок тощо.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook