ВІДВІДУВАННЯ ЗАНЯТЬ ТА ПІДГОТОВКА ДО СЕСІЇ ОСНОВНА ТЕМА ВИХОВНОЇ ГОДИНИ ЗІ СТУДЕНТАМИ 3 КУРСУ 2 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

18 листопада 2022 року

           На кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, Оленою Василівною Журенко, напередодні Міжнародного дня студента було проведено організаційно-виховну годину зі студентами 3 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини. Під час зустрічі основна увага була акцентована на навчальний процес в умовах воєнного стану, було приділено увагу ряду проблем з повсякденного життя студентів: нарахування стипендій, стану здоров’я та особливостей профілактики вірусних хвороб. Найважливішим питання було здобуття освіти в умовах дистанційного навчання, а саме: з відповідальністю відвідувати заняття, бути активним учасником освітнього процесу та готуватися до закінчення семестру. Наближення заліково-екзаменаційної сесії і що потрібно робити «вже зараз», а не залишати на потім. Студентам-контрактникам була доведена інформація щодо сплати за навчання в наступному семестрі. Були розглянуті і інші питання, які виникають у студентів.

Одногрупники зупинилися на підтримці та вдячності Тишкевичу Івану та Коваль Артемію які захищають нашу країну. Ви – наші захисники, надійна опора держави. Затишок наших будинків і спокій близьких – у ваших надійних руках. Спасибі Вам за те, що готові встати на захист нашої Батьківщини, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави, за те, що ви наш надійний тил.

   Студенти пригадали першій рік очного навчання на факультеті, знайомство з групою, відвідування ботанічного саду університету та музею.

Тож вітаю з Міжнародним днем студента.

 

Студентство – воістину найкращий період життя. Бажаю вам відчути на собі всі його принади. Нехай навчання дається легко, іспити здаються швидко, а вільного часу буде все більше. Бажаю вам направляти весь присутній ентузіазм в потрібне русло. Поки життя надає вам всі можливості, беріть від нього все. Нехай роки, що пролітають так швидко, залишать у вашій пам'яті слід радісних і позитивних вражень! 
Куратор 3 курсу 2 групи,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого Олена Журенко
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook