Слухачі 2 року навчання ОС «Магістр» спеціальності 123 "Комп’ютерна інженерія" захистили магістерські кваліфікаційні рооти

18 листопада 2022 року

    17 листопада 2022 р. у свято Дня студента завершила роботу Екзаменаційна комісія по захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами денної форми навчання за ОПП «Комп’ютерні системи і мережі». До захисту було представлено 18 магістерських робіт. Відбувся у аудиторії 206 факультету інформаційних технологій.

 

   Очолював екзаменаційну комісію Ротач Андрій Валерійович, директор з розвитку компанії  «NetWave» (https://netwave.ua/).

     Обрані теми були цікавими та різноманітними, зокрема розглядалися такі питання: організація комп’ютерних систем і мереж, інформаційна безпека комп’ютерних систем та мереж, впровадження IoT систем, та ін.

     На думку членів комісії найбільш цікавими були роботи: «Методи розпізнавання загроз та захист інформації в навчальному закладі» - Решетніков Даниїл Юрійович (керівник д.т.н., проф. Лахно Валерій Анатолійович) та «Дослідження комп’ютерної системи прогнозування стану обчислювальної програмно-апаратної платформи» - Семенов Артем Вікторович (керівник к.т.н. доц. Шкарупило Вадим Викторович).

     Членами комісії із захисту відмічено, що всі магістри продемонстрували глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті. 

Вітаємо наших випускників з успішним захистом та Днем студента!

 

Дмитро КАСАТКІН,

в.о.завідувача кафедри

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook