Насичений науковий травень кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

20 травня 2022 року

Недарма День науки святкують у травні, адже травень завжди насичений науковими подіями. Не став виключенням й цей рік, не дивлячись на події в нашій країні.

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує свою співпрацю в міжнародних проєктах. Так, 12 травня 2022 р. ми стали співорганізаторами міжнародної науково-практичної конференції «Європейські практики інклюзивної освіти». Конференція проводилась в рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне - Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. До організаційного комітету конференції від кафедри ввійшли д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Лідія Василівна та д.е.н., професор Дєліні Марина Миколаївна. Так само вони взяли участь у пленарних виступах цієї конфеенції, де представили результати своїх наукових досліджень економічної інклюзії та соціальної інклюзії українських мігрантів в Європі. Інші члени кафедри та факультету також представили свої наукові доповіді на секційних засіданнях. Під модеруванням Марини Миколаївни відбувалась жвава дискусія та обговорення виступів.

Логічним продовженням цього заходу стала конференція 18-19 травня 2022 р., яка проведена в рамках цього ж міжнародного проєкту.

Міжнародна науково-практична конференція «В подоланні соціальних та культурних викликів: Європа разом з Україною», як й попередня конференція, зібрала майже 100 учасників з різних куточків України та Європи. Організаторами від кафедри знов виступили Лідія Василівна та Марина Миколаївна, які привітали на пленарному засіданні учасників та продовжили свої наукові пошуки. Члени кафедри, факультету та всього НУБіП України вже звично приєднались до участі в цій міжнародній конференції, окрім того був організований круглий стіл, де участь брали студентство НУБіП.

Отже, ми не зупиняємось, а й далі розвиваємо міжнародну наукову співпрацю та працюємо на майбутнє нашої держави!

З програмами конференції можна ознайомитись за посиланнями:

Програма конференції від 12 травня 2022 р.

Програма конференції від 18-19 травня 2022 р.


Марина Дєліні,
в.о.завідувача кафедри виробничого
та інвестиційногоменеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook