День студента: свято молодості та свободи

19 листопада 2022 року

 17 листопада щороку студенти відзначають Міжнародний День Студента! З цієї нагоди куратор академічної третьої групи 2 курсу спеціальності «Екологія» Строкаль Віта Петрівна привітала своїх студентів з святом. День студента асоціюється з молодістю, романтикою, веселощами і набуттям відповідальності. Слід зазначити, що цей день відзначають понад 50 років в пам’ять про трагічну ситуацію в 1939 році і в підтримку всіх небайдужих викладачів, учнів, студентів.

Попри те, що навчання у нас онлайн, попри певні проблеми з електрикою та інтернет-з’єднанням і ми не маємо змоги зустрітися, наш куратор групи знайшла інший спосіб привітати нас. До привітань Віта Петрівна підійшла з підготовкою та креативністю. Заздалегідь було організоване куратором опитування студентів-одногрупників та викладачів, які навчали студентів групи протягом півтора року – щодо віднесення їх до відповідних категорій номінацій. Назви номінацій відповідали певному виду характеру особистості, який мав розкрити творчі й інтелектуальні риси та позитивні сторони студента. Всього номінацій було 10. Наприклад в номінації «Лідер» групи одноголосно перемогла староста групи Мандрика Дарина, «Організатор» - Влада Бровченко. Також в номінації «Комунікатор» перемогли Юлія Усенко, Інна Софієнко, Анастасія Швець-Машкара.

Віта Петрівна напередодні свята «Дня студента» зняла відео-ролик в якому побажала своїм студентам наснаги в навчанні і неабиякого терпіння, бути наполегливими у реалізації своїх мрій, цілеспрямованими до самовдосконалення, навчатися і бути патріотами своєї професії та батьківщини.

 

Ще одним сюрпризом для нас став міні-альбом з вказаними номінаціями, в якому окрім назви номінації в якому переміг студент, був також фото-колаж з фотографіями які ми разом зробили протягом наших років навчання, які саме й описують наші спогади навчання та відпочинку в університеті. Зокрема, Віта Петрівна після відео-ролика з привітаннями, де і були оголошені переможці номінацій, кожному студенту надіслала новою поштою міні-альбоми на згадку. Студенти були в захваті від подарунку куратора і їй надіслали фото в подяку:

Кожен член групи написав повідомлення про подяку за привітання, деякі навіть поринули в дружню атмосферу, коли група обирала один одному номінації. Це свято неабияк відволікло студентів групи від буденної рутини та проблем сьогодення.

Вважаємо, що неперервна комунікація куратора із студентами допомагає нам у цей досить складний час. Досить суттєвим є те, що ми маємо допомагати, підтримувати й поважати один одного. Саме на цих важливих аспектах, наш куратор завжди робить акцент при зустрічах. Ми вдячні Віті Петрівні за це свято, за підтримку, а також за позитивні моменти та спогади!

Влада Бровченко,

заступник старости

2 курсу 3 групи

спеціальності «Екологія»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook