ANT-LOGISTICS - НОВИЙ ПАРТНЕР КАФЕДРИ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК

20 листопада 2022 року
МТФ

Мурашина логістика –це логістика нового покоління. Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК в особі декана механіко-технологічного факультета, Вячеслава Братішка, завідувачки кафедри Лілії Савченко та директором Олексієм Приймаком, одна з перших,  починає співпрацю із українською компанією для автоматизації транспортних перевезень ANT-Logistics та впровадження хмарних технологій у навчальний процес при підготовці фахівців транспортної галузі.



Логістика останньої милі - найскладніший етап в ланцюжку поставок. Хмарний сервіс TMS ANT-Logistics дозволяє користувачеві виконати налаштування понад 60 параметрів і обмежень, що сприяє формуванню реалістичних маршрутів як за витратами, так і за часом прибуття в адресні пункти клієнтів.

В результаті впровадження нових технологій у навчальний процес студенти зможуть у реальному часі (за допомогою хмарної технології) розрахувати витрати на транспортний процес ( час доставки, характеристику перевезеного вантажу, основні параметри ступеню важливості запізнень, перевантаженості на шляху доставки та ін) і розрахувати собівартість перевезення.

Нові технології хмарного сервісу значно покращать теоретичні навики студентів із спеціальності Транспортні технології на автомобільному транспорті та підвищить практичний рівень фахових компетентностей при навчанні і надасть можливості проходження виробничої практики для студентів магістрів. 

Лілія Савченко 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook