Доцент Володимир Онищенко систематично проводить кураторську виховну роботу з студентами групи АІ-2204 ОППРТ

21 листопада 2022 року
   Доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Володимир Онищенко на протязі осіннього семестру систематично проводить кураторські години зі студентами магістратури спеціальності "Агроінженерія" 1курсу групи АІ 2204 ОППРТ.
      За цей період відбулися онлайн зустрічі:
   03 жовтня 2022р. Знайомство з групами дослідників та фахівців. Проведення ознайомлення студентів з правилами навчання в НУБіП України в умовах військового часу. Особливу увагу було акцентовано плану дій під час повітряної тривоги.
   17 жовтня 2022р. Проведення патріотичної бесіди зі студентами на тему визвольної боротьби українського народу на протязі минулого століття. Особливу увагу було приділено військовим діям під час Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 р.р. та депортацію українців на територію російської федерації.
   31 жовтня 2022р. Проведення бесіди про поводження студентів на деокупованих територіях на прикладі магістрів, які знаходились в зоні бойових дій.
   14 листопада 2022р. Обговорення результатів атестації двох груп та вплив проміжної атестації на екзаменаційну зимову сесію. Особливу увагу було акцентовано на студентів, які навчаються за індивідуальним планом.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook