Вдала співбесіда: як налаштуватися, подолати хвилювання та продати себе – онлайн-інтенсив софролога з Парижа

21 листопада 2022 року
 

 

  • Невже мозок може брехати нам?
  •  Чому ми боїмося всього нового?
  •  Як презентувати себе так, щоб сподобатися роботодавцю?
  •  Коли відмовляють, де черпати мотивацію пробувати знову?    

 Запрошуємо студентів-магістрів другого року навчання на авторський онлайн-інтенсив Ольги Пелехової-Лож’є, яка представляє в Україні новий напрям психології – науку софрологію, популярну в Європі та Америці.

 Коли – 23 листопада, 11:00

 Де – 3 корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), 226 аудиторія 

 Спікер – Ольга Пелехова-Лож‘є (@sophrologue.opl, pelekhova-laugier.com)

   Пані Ольга усе життя займається наукою – невролог, кандидат медичних наук, доцент, керівник міжнародних клінічних досліджень. Стажувалася в різних країнах Європи, у Великобританії та в Ізраїлі. 

   У Парижі, де мешкає та працює вже понад шість років, Ольга Пелехова-Лож‘є здобула ще й фах софролога (Institut de Formation à la Sophrologie) та стала єдиним сертифікованим софрологом в Україні. 

   На запрошення Національного університету біоресурсів і природокористування України пані Ольга поділиться своїми знаннями про головний мозок, які змінять ваше уявлення про себе, свої емоції та свої можливості.

 На вас чекають 100% дієві практичні поради:

 Як налаштуватися на співбесіду – ви навчитеся домовлятися з головним мозком.

 Як презентувати себе у вигідному світлі – ви нарешті знатимете, що відповідати на це прохання-ступор: «Розкажіть про себе».

 Як вчасно переключати свої страхи й хвилювання, аби не затинатися на півслові – виявляється, співбесідою можна скористатися і як тренажером.

   Спеціальний подарунок Ольги Пелехової-Лож‘є для всіх учасників* – ексклюзивна добірка корисних ресурсів для підготовки до співбесіди від hr-менеджерів-друзів пані Ольги

   Для реєстрації – пишіть на [email protected] (Галайдюк Лідія Юріївна, начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про освіту; контактний номер: 044-527-83-42). 

Не спізнюйтеся, аби не пропустити цікаву та корисну інформацію!

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook