Інновації у викликах сьогодення: захист магістерських кваліфікаційних робіт ОПП «Управління інноваційною діяльністю»

22 листопада 2022 року

       В ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України пройшов захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів зі спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньо-професійньою програмою «Управління інноваційною діяльністю»

 
Екзаменаційна комісія у складі: д.е.н.., професора, декана економічного факультету Діброви Анатолія Дмитровича – голови; д.е.н., професора кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Ольги Витвицької; д.н.д.у., в.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергія Приліпка; к.е.н, доцента, заступника директора ННІ неперервної освіти і туризму Терези Микицей – членів комісії та доцента Наталії Кузик – секретаря комісії, відмітила високий рівень представлених кваліфікаційних магістерських робіт, їх науково-практичне значення, відповідність поставленим вимогам.
 

 



Незважаючи на перебої з світлом та інтернетом, повітряною тривогою 60 % магістрів здійснювали захист своїх досліджень в аудиторії, 40 % онлайн. Слід відзначити, що магістри у своїх роботах продемонстрували вміння не тільки використовувати, але і обґрунтовувати нові підходи до управління інноваційною діяльністю, комерційну пропозицію виробництва і реалізації певної продукції, виявляти перспективні наукові розробки та впроваджувати у виробництво нові види продукції (послуг), оптимізувати бізнес аналітику на підприємствах, інноваційно-інформаційні технології які впливають на  результативність інновацій.
 



 
 
Теми кваліфікаційних магістерських робіт стосувалися формування інноваційних механізмів та надання управлінських інновацій у різних площинах: в публічній службі; в маркетингу продукції малих виробників; розвитку та мотивації персоналу; в бізнес-аналітиці; діяльності інформаційних структур; міжнародній інноваційній діяльності.

 

 
Неперервне навчання – це вимога сьогодення. Магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю» є актуальним продовженням і адаптацією до цих викликів в будь-якій сфері діяльності. 
 
 
Вітаємо магістрів з успішним захистом і бажаємо їм вдалої реалізації усіх задумів, невичерпної енергії та життєвої мудрості!
 
 
Ольга Витвицька, д.е.н., професор,
гарант ОПП «Управління інноваційною діяльністю»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook