Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Біобезпека, захист та благополуччя тварин»

24 листопада 2022, 9:17

21 листопада 2022 року за сприяння Міністерства освіти і науки України, державної установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Національного університету біоресурсів і природокористування України, було проведено онлайн Міжнародну науково-практичну конференцію «Біобезпека, захист та благополуччя тварин».
До роботи конференції долучилося більше 70 осіб, зацікавлених фахівців з різних університетів, студентів та аспірантів. Зі словами привітання та введення в тематику до учасників звернулися Тетяна Іщенко – директор Науково-методичного центру ВФПО та модератор конференції Віталій Недосєков, професор кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, НУБіП України.

Завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька, НУБіП України Марія Кучерук виступила з доповіддю на тему: «Аспекти біоетики, благополуччя тварин та професійної етики у освітній програмі підготовки фахівця зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

Прозвучало багато цікавих доповідей, запитань і відповідей. Незважаючи на скрутні часи і перебої з електроенергією доповідачі і слухачі вели жваву дискусію і відчувалася потужна підтримка один одного. Наука і освіта не стоятимуть на місці, МИ ПЕРЕМОЖЕМО і будемо розбудовувати щасливу Україну на засадах Єдиного здоров'я, біобезпеки, в гармонії з природою, зберігаючи біорізноманіття і примножуючи благополуччя тварин.

 

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька, НУБіП України
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook