Магістри-фінансисти успішно захистили магістерські роботи

25 листопада 2022 року
    Протягом 21-24 листопада на економічному факультеті працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування».

     З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся декан економічного факультету Діброва А.Д., який оголосив наказ ректора та представив комісію у складі: голови комісії, завідувача кафедри обліку та оподаткування, Гуцаленко Л.В. та членів комісії: завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. та доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. До захисту було представлено 31 магістерська робота. Анатолій Дмитрович побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень та вразити членів комісії ґрунтовними знаннями з обраної тематики дослідження.

     На розсуд комісії студенти представили власні цікаві та різнопланові дослідження, зокрема розглядалися питання антикризового фінансового управління підприємством; венчурного фінансування інвестиційних проектів; фінансів місцевого самоврядування: стан, проблематика та перспективи розвитку; сучасних тенденцій розвитку системи пенсійного забезпечення; інвестиційної стратегії підприємства та особливості її формування в сучасних умовах; управління кредитним портфелем банку; взаємодії банківських установ та страхових організацій на фінансовому ринку України; управління кредитним ризиком комерційного банку.
 
      Члени комісії відмітили актуальність обраних тематик, високий рівень представлених досліджень та ґрунтовні знання майбутніх магістрів.


     
      Оголошуючи результати захисту випускних магістерських робіт голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень підготовки, актуальність дослідження та глибокі практичні знання. Побажала випускникам подальших звершень і досягнень, а також висловила щирі сподівання зустрітися в стінах нашого університету в якості майбутніх аспірантів та роботодавців. 
Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!
 
Світлана Войцехівська,
секретар екзаменаційної комісії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook