Магістри-управлінці успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи

26 листопада 2022 року

З 15 по 21 листопада 2022 року на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбувався захист магістерських кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього рівня магістр за спеціальністю «Менеджмент» ОП «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом». Враховуючи воєнний стан та пандемію COVID-19, захисти відбувалися за змішаною формою, яка передбачала  очний і дистанційний формат. Тобто, частина студентів, за їх власним бажанням, захищалися аудиторно, інші – дистанційно.

Студенти представили результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під пильним керівництвом досвідчених наукових керівників – викладачів кафедри. Під час своїх доповідей магістранти висвітлили актуальні проблеми освітнього і виробничого менеджменту, проаналізували існуючі підходи до їх вирішення, запропонували багато цікавих освітніх і науково-технологічних рішень та розкрили ряд питань, які стануть актуальними у найближчому майбутньому.

Майбутні керівники показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні вітчизняні і європейські наукові підходи для вирішення актуальних проблем і представили самостійно отримані теоретичні і практичні результати.

Голова  екзаменаційної комісії професор Руслан Сопівник та члени екзаменаційних комісій, що працюють на гуманітарно-педагогічному факультеті, відзначили високий рівень магістерських робіт та підготовки майже усіх здобувачів освіти. Особливо високої думки високоповажної комісії заслужили роботи таких здобувачів:

  • Ірини Горбачової з роботою на тему «Управління розвитком персоналу відділу освіти в органах місцевого самоврядування» (науковий керівник - професор Микола Михайліченко),
  • Оксани Кучеренко з роботою на тему «Управління системою національно-патріотичного виховання в закладі дошкільної освіти» (науковий керівник - доцент Василь Базелюк),
  • Юлії Грибан з роботою на тему «Формування сприятливих умов праці персоналу підприємства» (науковий керівник - професор Микола Михайліченко),
  • Олега Осипенка з роботою на тему «Формування системи інформаційного забезпечення управління персоналом підприємства» (науковий керівник - професор Сергій Кубіцький),
  • Ксенії Симоненко з роботою на тему «Формування системи оцінювання персоналу підприємства» (науковий керівник - доцент Людмила Білан) та багато інших.

Швидко плине час, через декілька днів відбудеться вручення магістерських дипломів і роз’їдуться по світу вже професійно підготовлені управлінці, яким належить змінювати ситуацію в нашій державі у майбутньому! І як каже завідувач кафедри управління та освітніх технологій, професор Сергій Кубіцький – ми в наших випускниках абсолютно впевнені, не дивлячись на всі проблеми, що були і є ще в країні, вони отримали сучасну високоякісну підготовку, здатні вирішувати будь-які управлінські проблеми!

Тож побажаємо впевнено долати всі перешкоди і вести свої колективи до нових перемог, в ім’я європейського майбутнього нашої рідної України!

Василь Базелюк,
доцент кафедри управління і освітніх технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook