Викладачі кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і туризму підвищили фахові компетенції на Міжнародному форумі туризму та подорожей (IOFTT) 2022 "Bridge of Friendship"

2 жовтня 2022 року

    Вже третій рік поспіль викладачі кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і туризму приймають активну участь у Міжнародному форумі туризму та подорожей (IOFTT) "Bridge of Friendship". Цьогорічний форум проходив з 27 вересня по 1 жовтня 2022 року з метою максимізувати потенціал для відкриттів у міжнародній індустрії туризму.
   Міжнародний онлайн-форум туризму та подорожей (IOFTT) 2022, організований спільно Інститутом розвитку туризму при Державному комітеті Республіки Узбекистан з розвитку туризму, Всесвітньою федерацією асоціацій туристичних гідів (WFTGA) з технічною підтримкою Національного університету біоресурсів і природокористування України.


    Мета онлайн-форуму IOFTT 2022 надати можливість розвитку туризму в усьому світі та підвищити професійні навички туристичних гідів, розширити кругозір, отримати цінну інформацію за короткий час, обмінятися стартап-проектами, існуючими інформаційними технологіями та технічними засобами у сфері туризму та екскурсій від провідних світових експертів.
    Кожний день форуму містив насичену програму на актуальні тематики, зокрема «Цифровий туризм», "Нові тренди. Екотуризм, Зелений туризм, Гастротуризм", "Паломницький туризм" тощо.
    Доповідачі представляли тренди розвитку в індустрії туризму, а слухачі отримали нову, актуальну інформацію про можливості онлайн-індустрії та потенціал її розвитку.
     Крім викладачів, слухачами вебінарів також були і студенти-члени гуртка «Агротурист» Дарина Тригубенко та Каріна Теплюк.
     Всі учасники форуму підвищили свої фахові компетенції та отримали сертифікати.

 

Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook