Підготовка до зимової екзаменаційної сесії студентів та до державної атестації випускників ОС «Магістр» - головні питання засідання кафедри

24 листопада 2022 року

23 листопада 2022 р. відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Завідувач кафедри Іван Федосій проінформував присутніх про порядок денний, а саме: про підготовку до зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання та до державної атестації випускників ОС «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Іван Олексійович інформував присутніх про перебіг освітнього процесу на кафедрі та факультеті у змішаному форматі в умовах воєнного стану, звернувши увагу на складність підтримання високої якості освітнього процесу в умовах повітряних тривог та відключень постачання енергії. Разом з тим Іван Олексійович наголосив на важливості дотримання графіку освітнього процесу, розкладу навчальних занять та доповів про стан готовності кафедри та її НПП до зимової екзаменаційної сесії і наголошено на нестатутних відносинах. Був проведений інструктаж щодо дій в разі вимкнення світла під час іспитів. Також присутнім було доведено проєкт графіка освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року. Доповідач оголосив склад державної екзаменаційної комісії за спеціальність «Садівництво та виноградарство», датами проведення захистів магістрів денної та заочної форми навчання і зазначив, що вимогою допуску магістрів до основного захисту є участь у постерній конференції, що вже відбулася на кафедрі.

В обговоренні профорієнтаційної роботи завідувач кафедри зупинився на необхідності залучення абітурієнтів на підготовчі курси та проведенні дня відкритих дверей 10-12 грудня в змішаному форматі.

Завідувач кафедри озвучив інформацію надходження позабюджетних коштів у лабораторіях. В обговоренні взяла участь доцент Іванна Гаврись, яка зазначила особливості вирощування, догляду та реалізації саджанців троянди  та що кошти за виручку саджанців будуть зараховані по безналу на 2023 р.

Доцент кафедри Ірина Бобось доповіла про хід виконання на кафедрі науково-дослідних та інноваційних тематик, звіт яких після розгляду та обговорення ухвалили затвердити.

Підбиваючи підсумки засідання, завідувач кафедри Іван Федосій наголосив на необхідності організованості, згуртованості та озвучив ряд спільних завдань.

Окрім зазначеного обговорювали й інші питання, важливі для життєдіяльності та якісної роботи кафедри.

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook