КАФЕДРА «ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІТАЄ СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ!

26 листопада 2022, 18:56

 23 листопада 2022 р. на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся публічний захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форм навчання.

Студенти презентували результати їхньої роботи за період навчання в магістратурі під керівництвом досвідчених викладачів. Під час доповідей були висвітлені актуальні проблеми у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та запропоновані напрями удосконалення та розвитку ринків капіталу та організованих товарних ринків в Україні та світі.
Зокрема, під керівництвом к.е.н., доцента Валентини Яворської захистили свої роботи: ОльгаЖданюкна тему: «Розвиток ринків капіталу в Україні»; Світлана Андрійчук на тему: «Торгові стратегії на ринках капіталу та організованих товарних ринках»; Андрій Приходько на тему: «Розвиток біржового ринку деривативів» та Олександр Мигута на тему: «Фундаментальний і технічний аналіз на біржовому ринку».
 
Владислав Нагурний захистив магістерську роботу на тему: «Тенденції розвитку світового біржового ринку» під керівництвом к.е.н., доцента Анастасії Кириченко.
Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки, вільне володіння матеріалом.
Екзаменаційна комісія у складі д.е.н., професора кафедри економіки Єрмакова О.Ю. (голова комісії), д.е.н., професора, завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Ільчука М.М. (заступник голови), к.е.н., доцента Березовської Л.О., к.е.н., доцента Яворської В.О. дійшла висновку, що магістерські кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-методичному рівні, а студенти заслуговують присвоєння ступеня магістра із кваліфікацією: магістр підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
Захист відбувся в очному форматі з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану.
Голова та члени екзаменаційної комісії привітали студентів із успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт та побажали натхнення та наполегливості для успішного працевлаштування за фахом!
 
Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність»
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook