ГОТУЄМОСЬ ДО І ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

28 листопада 2022 року

 

0Незважаючи на повномасштабну війну в країні, триває підготовка до конкурсу захисту наукових проектів, бо саме освіта та наука, є фундаментом розвитку людського потенціалу.

Основними завданнями Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-ослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й  творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування творчого  покоління молодих науковців та практиків  для різних галузей суспільного життя.

Всеукраїнський  конкурс-захист  науково-дослідницьких  робіт учнів-членів Малої академії наук України проводиться в три етапи:

  I (перший) етап - районний;

  II  (другий)  етап - обласний;

  III (третій) етап - на державному рівні.

У рамках підготовки до конкурсу у Бережанському фаховому коледжі відбулась зустріч студентів-слухачів МАН України з кандидатом технічних наук, доцентом ТНТУ імені Івана Пулюя Золотим Романом Захарієвичем.

Роман Захарієвич є науковим керівником МАН України саме в галузі робототехніки, технічного моделювання та конструювання.

12

Мета зустрічі – ознайомити студентів з основами створення наукових проектів та підготовки їх до конкурсу, дати поради, щодо вибору тематики досліджень та порядку їх проведення.

3456

Зустріч була цікавою, викликала жвавий інтерес в учасників. Кожен отримав вичерпні відповіді на питання, які часто виникають під час підготовки наукових проектів до захисту.

Сергій ШТОГРИН,
керівник секції робототехніки

.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook