Успішні захисти магістрів кафедри психології

28 листопада 2022, 20:51
Київ
Майбутнє не обов’язково має бути схоже на минуле. Цю тезу повною мірою підтвердив цьогорічний захист магістерських робіт здобувачами спеціальності 053  «Психологія». Незважаючи на труднощі воєнного часу, магістри-психологи змогли гідно продемонструвати результати своїх досліджень. 
Тематика робіт, системність і масштаб мислення їх авторів засвідчили: психологічна спільнота поповнилась самодостатніми, сучасними, амбітними фахівцями, психологами-новаторами, здатними аналізувати основи буття, формувати світогляд, визначати пріоритетність цінностей, ефективно спілкуватися й послідовно дотримуватися правил поведінки. Саме така проблематика була розглянута в цьогорічних магістерських проєктах. Проведені дослідження були схожі на цікаві подорожі в непізнаний світ особистості.
 
 
Керівники робіт, викладачі кафедри психології, керівництво гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, ще на етапі затвердження тем робило наголос на можливості практичного впровадження результатів психологічних досліджень. Реальність сьогодення підтвердила доцільність такого спрямування. Загострене відчуття життя проходить через серце і розум кожного українця: саме зараз спостерігається підвищений інтерес до практичної психології.
 
 
Колектив кафедри з вірою й оптимізмом дивиться в майбутнє та глибоко переконаний, що результати спільної праці вже з нашими колегами (а вчора магістрами) стануть в пригоді багатьом людям. А збереження ланцюжка «минуле – теперішнє – майбутнє» дасть змогу відповісти на питання про сенс і таємницю людського існування. 
НПП кафедри бажають випускникам-магістрам подальших творчих успіхів та перемоги!  
Професор кафедри психології

Віталій ШМАРГУН    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook