Гостини на кафедрі філософії та міжнародної комунікації: профорієнтаційна зустріч із випускниками

1 грудня 2022, 11:48

 На кафедрі філософії та міжнародної комунікації відбулася профорієнтаційна зустріч. До нас завітали студенти та школярі, переможці наукових конкурсів та дослідники МАН, майбутні абітурієнти нашого університету. Такі зустрічі наша кафедра намагається проводити якомога частіше, щоб повідомити усіх майбутніх вступників про можливості та переваги навчання в НУБІП України.


  Зустріч відбулась з учнями 11-х класів середньої загальноосвітньої школи № 288 міста Києва та «Школи І-ІІІ ступенів – Коцюбинський гуманітарний ліцей» Коцюбинської селищної ради Бучанського району. За круглим кафедральним столом під час жвавої бесіди від учнів надійшли питання щодо можливостей навчання в НУБіП України. Викладачі кафедри не встигали давати відповіді. Учні були переповнені яскравими враженнями та чудовими емоціями. Цей день запам’ятається абітурієнтам надовго. Дружню зустріч проводили: доц. Супрун А.Г., проф. Додонова В.І., доц. Гейко С.М, доц. Кичкирук Т.В, ст. викл. Чорноморденко Д.І. Саме вони і надали вичерпну інформацію про можливості вступу та навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, про підготовчі курси та участь в олімпіадах. Доцент Супрун А.Г. розповіла про розмаїття спеціальностей на гуманітарно-педагогічному факультеті, про систему подвійних дипломів та цікаве дозвілля студентів. Професор Додонова В.І. надала інформацію щодо можливостей наукового, лідерського та інноваційного розвитку майбутніх студентів в стінах університету та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема.


  Школярі надзвичайно зацікавилися спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», то ж викладачі кафедри не тільки детально проконсультували з цього питання, але й провели екскурсію аудиторіями, де абітурієнти відчули себе студентами. Про надзвичайну цікавість та інтерес школярів до навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, свідчили посмішки на обличчях та бажання повернутися до нашого університету ще не один раз. То ж майбутні абітурієнти з радістю прийняли запрошення на День відкритих дверей НУБіП України. А кафедра філософії та міжнародної комунікації запросила гімназистів до себе на гостини, домовившись про те, що попереду нас чекає багато спільних проєктів та заходів, які проводитимуться кафедрою на базі гуманітарно-педагогічного факультету, де будуть задіяні як школярі, так і вчителі.

 

Аліна Супрун
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook