ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА У ВЕРХІВНЯНСЬКІЙ ФІЛІЇ ЖИТОМИРСЬКОГО АГРОТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ

26 листопада 2022, 13:54

25 листопада 2022 року  колишня студентка коледжу, наразі студентка 1 курсу магістратури спеціальності 202 “Захист та карантин рослин” НУБіП України Попкова Ірина провела профорітаційну роботу у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного коледжу. Під час бесіди студенти отримали інформацію про зміст спеціальностей, за якими ведеться підготовка на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, a також їх затребуваність на ринку праці.

Профорієнтаційні заходи були проведені для студентів 4 курсу Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу. Зустріч була спрямована на популяризацію спеціальностей факультету, інформуванні про сучасну матеріальну базу університету та кадрове забезпечення освітнього і наукового процесів.

Попкова Ірина  розповіла студентам Правила прийому до університету, про виступні іспити для здобувачів освітнього ступеню “Бакалавр” на базі “Молодшого спеціаліста”,  інформацію про навчання, умови проживання в гуртожитках НУБіП України, дозвілля, міжнародне стажування студентів і майбутні місця працевлаштування випускників.

Особливу увагу було надано  консультаційно-підготовчим курсам до ЗНО на 2022/23 навчальний рік та щорічне проведення Олімпіади з базових навчальних дисциплін, що в подальшому  дасть можливість отримати додаткові бали при вступі до Національного університету біоресурсів і природокористування на спеціальність 202 Захист і карантин рослин.

 

Попкова І. Ю.

здобувачка вищої освіти  

ОС “Магістр”

спеціальністю 202 Захист і карантин рослин,

 

Гентош Д.Т., в.о. зав. кафедри фітопатології

ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

 

Башта О.В. доцент кафедри фітопатології

ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

 

 

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook