ПОЧАТОК ЗИМОВОЇ СЕСІЇ В СТУДЕНТІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

29 листопада 2022 року
Кожен українець і українка робить свій вклад у перемогу і успішний розвиток України. Для викладачів та студентів кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, одним з таких вкладів є організація та успішне проведення зимової сесії.
На фото: доц. Нікітченко С.О. та Томашевська О.А. оголошують початок іспиту з дисципліни Управління витратами для студентів 4 курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
           Протягом семестру студенти вивчали необхідні дисципліни і ось настав час дати оцінку рівню їх підготовки.
Звичайно, відсутність достатньої кількості аудиторних занять, відсутність світла, як наслідок, нестабільна робота інтернет - зв’язку негативно позначилися на якості навчального процесу. Проте, для цілеспрямованих студентів – це не стало серйозною завадою для відвідування занять та своєчасного виконання модульних завдань.  
Викладачі кафедри щиро бажають студентам успішно здати сесію! Пам’ятайте, що від вашого відношення до навчального процесу, залежить не тільки успішна здача сесії, а й майбутній добробут вашої родини та країни в цілому. Основою великого УСПІХУ є маленька перемога над собою! 
Ольга Томашевська 
доцент кафедри 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook