Фінальна крапка в освітньому процесі підготовки магістрів

29 листопада 2022 року

Кожен процес, кожна подія, кожне починання мають властивість закінчуватись. Так і з освітнім процесом підготовки магістрів за освітньо-професійними програмами «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», який здійснюється на кафедрі педагогіки. Фінальною крапкою підготовки спеціалістів, відповідно до Положення про підготовку і захист кваліфікаційної магістерської роботи у НУБіП України, є публічний захист студентами такої роботи.

Цього року на кафедрі педагогіки публічний захист магістерських досліджень відбувався відповідно до затвердженого графіка, 16 листопада – для здобувачів освіти заочної форми навчання, 23 і 24 листопада - для студентів денної форми навчання обох освітньо-професійних програм відповідно.

 

Усі магістерські дослідження є самостійними дослідженнями, виконаними на достатньому науковому рівні у відповідності із вимогами до написання такого виду робіт. Усі роботи пройшли перевірку на плагіат, отримали відгук наукового керівника та рецензію.

 

Усі подані до захисту роботи пройшли апробацію результатів викладених у них досліджень на науково-практичних конференціях різного рівня, про що свідчать надані сертифікати про участь у таких заходах.

 

 

Державна кваліфікаційна комісія у складі голови, докт.пед.наук, доцента Наталії Яшник, членів комісії докт. пед. наук, доцента Руслана Сопівника, докт. пед. наук, професора Олени Біди, канд. пед. наук, професора Сергія Кубіцького та секретаря, докт. філософії Надії Діри, вислухавши доповіді та переглянувши презентації студентів-випускників, високо оцінили їх роботи.

Зокрема, найкращими визнано захисти таких студентів освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи»: Ганусік Карина, Гончарова Алла, Мелікова Катерина, Погрібна Юлія, Спільник Олена (ПВШ, денна форма навчання), Поліщук Інна (ПВШ, заочна форма навчання), Баранов Артем, Коба Олег, Костинюк Василь, Усмединська Анастасія.

Вітаємо випускників магістерських програм із успішним захистом магістерських робіт та бажаємо реалізації амбітних планів у руках із омріяним дипломом!

 

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook