ЗГУРТОВАНІСТЬ КОЛЕКТИВУ – ЗАПОРУКА УСПІХУ У ВИРІШЕННІ ПОСТАВЛЕНИХ РОБОЧИХ ЗАВДАНЬ!

12 листопада 2022, 20:44

    В будь-якому колективі питання згуртованості, злагодженої роботи є вкрай важливими для організації його якісної професійної діяльності. Саме від даних факторів залежить бажання спільно вирішувати поставлені робочі завдання. Так, колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів проявив неабияку командну роботу з ефективним тайм-менеджментом стосовно концепту трансформацій кваліфікаційних робіт ОС «Магістр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» задля поліпшення якості вищої освіти.

   3 листопада 2022 року за допомогою хмарного застосунку «Zoom» відбулася зустріч декана факультету – Руслана Кононенка і гаранта освітньо-професійної програми ОС «Магістр» – Михайла Сичова із потенційними науковими керівниками, що здійснюватимуть керівництво здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня у написанні їх кваліфікаційних робіт за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

    У процесі зустрічі, Михайло Сичов ознайомив науково-педагогічних працівників факультету із основним змістом складової компоненти кваліфікаційної наукової роботи ОС «Магістр», її потенційних цілей, можливих напрямків, відповідність вибору тематик нормативних положень, вимог до використання літературних джерел та їх оформлення і у повному обсязі продемонстрував розстановку пріоритетних завдань та дедлайнів по кожній задачі.

    Далі відбулося жваве дискусійне обговорення учасників заходу щодо шляхів досягнення поставлених цілей проведеної зустрічі, розмова гаранта та учасників засідання продовжилася у форматі «брифінгу» стосовно напрямків кваліфікаційної роботи, повноти розкриття поставленої проблематики тощо.

    Кульмінацією онлайн зустрічі було те, що абсолютно всі учасники зустрічі відмітили особливу важливість та необхідність модернізованого концепту кваліфікаційної роботи ОС «Магістр» і висловили слова подяки гаранту за проведену результативну роботу.

    Підбиваючи підсумки проведеної онлайн зустрічі, Руслан Кононенко: подякував шановному гаранту ОНП та проєктній групі у якісній роботі, науково-педагогічним працівникам – за участь і наукову дискусію, й наголосив, що «Плідний результат завжди досягається при злагодженій роботі усієї команди!». У свою чергу, Михайло Сичов ініціював потенційним керівникам працювати у поставленому ключі завдань і побажав їм натхнення, реалізації творчих задумів, а також плідних результатів. Далі згодом….

Анна Лихач
професор кафедри біології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook