Випуск селекціонерів

1 грудня 2022 року

   Час швидко летить. Не встигнеш оглянутися як юні студенти, які ще вчора прийшли на кафедру генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського вже стають кваліфікованими фахівцями, перспективними селекціонерами. Вони вже сміливо вступають в дискусії з професорам з вагомими аргументами, агровиробникам впевнено дають поради, маючи цінні знання і досвід, з повагою жмуть руку колегам та керівникам підприємств. Так, це випускники-магістри ОПП «Селекція і генетика сільськогосподарських культур».

   Ось вони вже отримують омріяні дипломи. Хоча ще тиждень тому з певним хвилюванням долали останні перешкоди.

 
   В таку мить доречним є розповісти про їх впевнені кроки до становлення Селекціонерами.
 
   Хто обирає селекцію? Пам’ятаєте – цей набір поєднав студентів не лише з різних куточків України, але й випускників різних вузів і навіть країн. В 2021 році ОПП «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України обрали студенти не лише рідного університету, а й Вінницького аграрного університете та Білоцерківського національного аграрного університету. Також захотів стати і став селекціонером іноземець Олівер Аду-Боаче, родом з Гани.
Взяли участь в конференції
   Наступним етапом була виробнича практика в умовах війни в країні. І пройшли вони її не за екранами телефонів. Провели дійсно цікави дослідження. Підтримували аграрний фронт і українську селекцію.
Результати своїх досліджень презентували спочатку на постерній конференції магістрів, а потім на захисті магістерських робіт.
 
 
Ви всі молодці!
Увесь колектив кафедри пишається вами! Продовжуйте в тому ж дусі і вам неодмінно все вдасться!!!
 
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook