Вітаємо бакалавра спеціальності «Туризм» Ткаченка Антона – призера чемпіонату зі спортивного туризму

1 грудня 2022 року

 

 

   З 28 по 30 жовтня 2022 року у м. Тернопіль відбувся відкритий чемпіонат Тернопільської області зі спортивного (пішохідного) туризму «Файний листопад», який проводила Федерація спортивного туризму України та Тернопільська обласна федерація спортивного туризму.

   Змагання проводились за дистанціями 4-го класу: рятувальні роботи та смуга перешкод.
  У цьому чемпіонаті взяв участь голова туристичного клубу «Барс» НУБіП України, бакалавр 3 курсу спеціальності «Туризм» ННІ неперервної освіти та туризму Ткаченко Антон. Внаслідок серйозних перегонів Антон завоював 3 місце на смузі перешкод та 5 місце на рятувальних роботах.

   Ці змагання були дуже важкими та досить цікавими. Для проходження дистанції з рятувальних робіт учасникам потрібно було тримати себе у чудовій спортивній формі, щоб добігти до кінця.

 

   А на смузі перешкод, за правилами змагань, перші 10 етапів спортсмени повинні були змагатися мовчки, а наприкінці дистанції потрібно було об'єднуватися з іншою командою. Такі умови чемпіонату вимагали від спортсменів більш технічної підготовки та здібностей добре комунікувати з людьми. Концепція дистанції досить вдала і залишила лише позитивні емоції.

  Радує що навіть у таку складну годину організатори змогли підготувати та провести, а учасники та судді приїхати на спортивні змагання. Тішить що туристи не впадають у паніку і продовжують працювати над собою і розвивати наш спорт.

Олександр Стретович,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook