Зустріч кафедри економічної теорії НУБіП України з майбутніми випускниками Бородянського академічного ліцею

1 грудня 2022 року

   1 грудня в рамках проведення загальноуніверситетського Дня Відкритих Дверей НУБіП України відбулась онлайн зустріч факультету аграрного менеджменту і кафедри економічної теорії з майбутніми випускниками Бородянського академічного ліцею, на якій було представлено всі переваги навчання в Національному Університеті біоресурсів і природокористування України.

   З вітальним словом до всіх присутніх випускників та викладацького складу закладу освіти звернувся завідувач кафедри економічної теорії, професор Микола Талавиря, який ознайомив з можливостями та основними перевагами обрання спеціальностей факультету для подальшого навчання, якими є: якісна технічна база, якісно укомплектовані сучасні навчальні аудиторії, можливості навчання в англомовних групах, за програмами подвійних дипломів у кращих вузах Європи та навчання на військовій кафедрі університету; можливість отримання другої вищої освіти, участь у міжнародних конференціях та стажуваннях, знайомство з провідними світовими лекторами та практиками маркетингу та менеджменту.

   Доцент Наталя Болгарова розповіла, що на факультеті здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців з менеджменту та маркетингу, які здатні приймати обгрунтовані рішення з управління персоналом, виробництвом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю і можуть забезпечити ефективне функціонування національної економіки.
   Доцент Оксана Пащенко поділилась інформацією про діяльність студентських гуртків в університеті та на факультеті аграрного менеджменту, які займаються науково-дослідною роботою студентів – одним з найважливіших засобів підвищення якості підготовки фахівців.

   Доцент Інна Гуща розповіла про діяльність на кафедрі навчально-наукової лабораторії «Економічна теорія та біоекономіка», яка займається сприянням ефективному використанню вітчизняного інноваційного потенціалу для формування і становлення української біоекономіки.

   Доцент Юрій Власенко більш детально зупинився на можливостях навчання закордоном, детально розповів про навчання в університетах-партнерах Словаччини, Німеччини, Англії, Японії, Польщі, які дають можливість отримати диплом НУБіП України та європейського зразка.

   Співробітники кафедри зазначили, що зараз наша держава як ніколи потребує великої кількості фахівців різного спрямування.

   Щиро дякуємо заступнику директора з виховної роботи Бородянського академічного ліцею Зарицькій Анні Романівні за організовану зустріч!

До зустрічі в стінах НУБіП України!!!

Інна Гуща,
 доцент кафедри економічної теорії

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook