Випускники-магістри ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження одягли мантії і подякували alma mater

1 грудня 2022 року

    Дуже насиченими виявилися останні осінні тижні, як для викладачів, так і для магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
   Починаючи із захисту магістерських кваліфікаційних робіт, де екзаменаційна комісія енергетиків у складі голови Давиденка Бориса Вікторовича – головного наукового співробітника Інституту технічної теплофізики НАН України та членів д.т.н., проф. Заблодського Миколи Миколайовича, д.т.н., проф. Кривоносова Валерія Єгоровича, д.т.н., проф. Коваля Валерія Вікторовича, к.т.н., доц. Гая Олександра Валентиновича плідно працювали шість днів, заслуховуючи доповіді та оцінюючи випускні роботи наших магістрів.

     Незважаючи на сувору реальність (не завжди були інтернет-зв’язок та електроенергія), екзаменаційна комісія та здобувачі-магістри знаходили вихід із ситуації: використовували автономні джерела електроживлення та паперові презентації випускних робіт. Це дозволило забезпечити проведення захистів у відповідності до встановлених графіків. 59 магістрів стали дипломованими фахівцями.

     Незважаючи всі складнощі сьогодення, члени екзаменаційної комісії констатували серед здобувачів високий рівень підготовки, їх цілеспрямованість.

     Водночас наші ще вчорашні студенти подорослішали… Інколи в очах проблискував сум: життя готує кожному свою стежину, нехай вона буде успішною і щасливою!

     Екзаменаційну комісію автоматників очолював Садовий Євген Анатолійович, директор з переробки продукції сільськогосподарського виробництва ТОВ «Астарта-Київ», д.т.н., проф. Лисенко Віталій Пилипович, д.т.н., проф. Шворов Сергій Андрійович, к.т.н., доц. Наливайко Віталій Адамович.

    І ось цей очікувано радісний день настав.
    Наші випускники зуміли довести, що вони вже готові до самостійної роботи. Як годиться, одягнули мантії і одержали свої заслужені дипломи магістрів.

     Відкрив урочистості з вручення дипломів директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Каплун Віктор Володимирович.

    Студентське самоврядування забезпечувало організацію заходу.
    Гуртом виконали гімн України та вшанували пам'ять всіх полеглих від збройної російської агресії хвилиною мовчання.

     Слова привітань від ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича передав представник ректорату, проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.

     Він вручив дипломи з відзнакою кращим випускникам: Венгеру Роману, Діденку Віталію, Марченку Владиславу, Матусевичу Богдану, Подольському Андрію, Швидченку Євгенію, Петруку Максиму.

 

    Напутні слова нашим випускникам висловили в.о. завідувача кафедри електропостачання Гай Олександр Валентинович та завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Лисенко Віталій Пилипович.

     Від імені випускників виступили старости академічних груп Мар'яна Баленко, Андрій Подольський та Роман Венгер.

     Дуже щирими і проникливими словами вони дякували своїй Альма-матері, ректорату, дирекції інституту, науково-педагогічному колективу, наставникам, допоміжному персоналу, всім, хто долучався до навчального процесу, тим хто попри війну в Україні робили все можливе, щоб довести навчальний процес до логічного завершення.

    І на останок хочеться сказати слова-побажання справжніх енергетиків - активної Вам потужності у житті, дорогі наші випускники!
    Слава нашим воїнам!
    До перемоги!


   Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook