Випускники механіко-технологічного факультету отримали дипломи магістра

1 грудня 2022 року
   Незважаючи на військовий стан і діючі обмеження, здобувачі другого рівня вищої освіти механіко-технологічного факультету, повністю виконали умови навчального плану та успішно захистили кваліфікаційні магістерські роботи. Згідно наказів № 942 «З», № 1666 «СК», № 1663 «СК», № 1665 «СК», від 23.11.2022 року, 30 листопада дипломи ступеня вищої освіти «Магістр» отримали 30 випускників освітньо - професійної програми «Агроінженерія», 9 випускників освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 12 випускників освітньо - професійної програми «Автомобільний транспорт». В арсеналі цьогорічних молодих магістрів – 10 дипломів з відзнакою.

   З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто за роки навчання натхненно працював над собою, усвідомлював і допомагав освоїти важливі знання сучасного висококваліфікованого інженера та транспортного фахівця, звернувся декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко. Декан привітав випускників із суттєвим поступом на шляху свідомого розвитку – опанування другого рівня вищої освіти, який дозволить знайти кожному своє місце та досягнути успіхів у житті. Зараз на ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, активно працювати і завжди вчитися.

   Випускні урочистості відвідала поважна гостя, від керівництва університету, учений секретар НУБіП України, Барановська Оксана Дмитрівна. Крім привітань, Оксана Дмитрівна акцентувала увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм.

   Щирі вітання і побажання випускникам висловили завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка, професор Іван Роговський та завідувачка кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, доцент Лілія Савченко. Виступаючі наголосили, на постійній праці випускників, у подальшій розбудові своєї особистості та закликали молодих людей, проявити свій хист, в лавах аспірантів факультету.
   Заступник декана факультету Ігор Сівак, який оголосив випускні накази та подякував випускникам за цілеспрямованість, грунтовне окреслення лінії життєвої дороги для освоєння ступеня вищої освіти магістра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів, побажав їм впевненості і наполегливості, бути людяними, толерантними та завжди тримати своє слово – це риси справжнього фахівця, менеджера і керівника.

 До привітань, також долучилися самі випускники. Зокрема, Юлія Шатківська та Вікторія Гудим, подякували професорсько-викладацькому складу факультету, за надані якісні знання, поділилися приємними враженнями від згуртованості та взаємоповаги, в колективі факультету пообіцяли, ніколи не зрадити інженерним традиціям та завжди шанувати свій університет.

   Захід пройшов у щирій і дружній атмосфері. Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми і намічені плани у майбутньому, досягнути високих вершин у своїй діяльності, енергії, активності, стійкості, фокусування людських чеснот, миру та Перемоги.

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету
 
 
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook