Привітання ректора Станіслава Ніколаєнка з Днем Збройних Сил України

6 грудня 2022, 20:50

 

Шановні викладачі, студенти, співробітники!
6 грудня вся Україна відзначає День Збройних Сил – свято незламності, мужності та незламного духу. Сьогодні вітаємо всіх тих, хто обрав шлях військового – шлях нелегкий, але гордий та шанований, а також ветеранів Збройних Сил, викладачів і курсантів кафедри військової підготовки, увесь український народ
з 
Днем Збройних Сил України!
     Саме на військо покладена священна місія: оберігати спокій народу, стояти на варті рідної землі, вірою і правдою служити українській нації. Свято Збройних Сил України – це і данина пам’яті тисячам воїнів, захисників Київської Русі, визвольних змагань 1648-1657 років, часів УНР, нашим студентам і викладачам-захисникам Києва від фашистських загарбників у Другу світову війну, яким встановлено Меморіал на території університету, сучасникам-героям, які в російсько-українські війні захищають нас, нашу незалежність, наше право на існування і демократичний вибір. Випускники, викладачі і співробітники, студентство сьогодні достойно захищають країну.
     Тож бажаємо якнайшвидшої Перемоги, скорішого миру, міцного здоров’я, довголіття, успіхів й везіння у військових операціях, незламної волі, надійного родинного тилу, сили та здійснення всіх ваших мрій, віри і надії! Нехай оминають Вас кулі, а любов до України додає наснаги у боротьбі!
          У пам'яті нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Низький уклін кожному воїну, який віддано служить Україні, який є гордістю кожного громадянина нашої держави, гордістю всього українського народу. Згуртувавши зусилля збережемо Україну єдиною і неподільною!
     Вічна пам’ять нашим ГЕРОЯМ: Олександру Марчуку, Олександру Піддубному, Петру Шемчуку, Олександру Філю, Андрію Моругому, Івану Ступаку, Ільгару Багірову, Анатолію Бєлобусову, Олександру Грицаю, Дмитру Куриленку, Артуру Голубу, Антону Сидорову, Андрію Ковальчуку, Сергію Романчуку, Сергію Мельниченку, Вадиму Винничуку, Ярославу Олійнику, Валентину Левченку, Михайлу Жало, Олександру Августін, Сергію Соловйову.
Слава українським воїнам!
Слава Україні!

     З пошаною  
ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко
 
академік Національної академії
педагогічних наук України

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook