Вітаємо магістрів спеціальності «Фінанси, банківська справа ті страхування» із успішним завершенням навчання та отримання дипломів!

2 грудня 2022 року

Вітаємо магістрів спеціальності «Фінанси, банківська справа ті страхування» із успішним завершенням навчання та отримання дипломів!

     Шановні випускники, цей день, назавжди залишиться палким спогадом у ваших серцях. Тепер перед Вами відкриті всі шляхи до Ваших мрій, тепер у Ваших руках ключ до успіху і можливостей самореалізації та блискучої кар’єри. Нехай з Вами завжди буде удача, а підтримка близьких і друзів завжди допомагає в житті. Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного унівепрситету. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Пам’ятайте, що справжні скарби то є скарби вашої душі.
     Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

ПЕРЕМОГИ І МИРУ!


Колектив кафедри фінансів 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook