Перший випуск магістрів-міжнародників

2 грудня 2022 року

2 грудня 2022 р., не зважаючи на труднощі сьогодення, а, можливо, і всупереч їм, на урочистій церемонії вручення дипломів магістрів гуманітарно-педагогічного факультету панувала атмосфера свята. Особливою вона стала для викладачів і студентів нашої кафедри, адже путівку у життя отримали перші вихованці-магістри. Вони навчалися під час обстрілів та повітряних тривог, відключень електроенергії, успішно пройшли акредитацію своєї спеціальності, захищали кваліфікаційні роботи як онлайн, так і офлайн, перебуваючи у різних куточках України та за її межами, долали тисячі кілометрів, щоб дістатися рідного університету.

     

21 магістр денної та заочної форм навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» отримали довгоочікувані дипломи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, серед них семеро мають диплом з відзнакою.
До привітань долучився ректор нашого університету Станіслав Ніколаєнко та почесний гість, голова Наглядової ради Микола Томенко: вони вручили дипломи з відзнакою найкращим студентам та звернулися із вітальними побажаннями до усіх винуватців свята. Естафету святкового дійства підхопила декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, побажавши не втрачати в собі людину та фахівця на життєвій ниві. Разом із завідувачем випускової кафедри Олександром Шевчуком вона вручила дипломи магістрам-міжнародникам.

     

      

 

Шановні випускники, щиро вітаємо з новим етапом життя
та бажаємо здійснення усіх мрій!
Нехай в майбутньому на Вас чекають
лише позитивні новини та перемоги!
Пам’ятайте, двері нашого університету завжди відкриті для Вас!

 

 

 

Куратор
Людмила Лановюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook