Профорієнтаційна робота в Грушківському ліцеї

20 листопада 2022 року

   15 листопада 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, за участі завідувача кафедри Окушка Олександра Володимировича та доцента Васюка Вячеслава Володимировича відбулась онлайн-зустріч з учнями що навчаються в Грушківському ліцеї що в Кіровоградської області. У випусковому класі учні вже були “заклопотані” пошуком свої майбутньої професії тому жваво відреагували на дану подію.
   У вигляді презентації та цікавої розповіді учням була представлена інформація про професію інженера-енергетика в розрізі спеціальності 141 - електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітньої програми "електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" її важливість і актуальність, сучасний попит даної професії на ринку праці та перспективи розвитку спеціальності у сучасному світі.
Особливе зацікавлення в учнів викликали питання вступу до Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, прохідного балу, шанси навчатися за бюджетною формою навчання, та можливості отримання додаткових балів після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України з огляду на попередню вступну компанію.
   Висловлюємо подяку студенту 1 курсу групи ЕЕЕ-22001б Маковійчук Іллі Романовичу та вчителю Грушківського ліцею Маковійчук Вікторії Дмитрівні за організацію подібної та далеко не останньої зустрічі.

 

Окушко Олександр,
завідувач кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
Васюк Вячеслав,
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook