Сесія у студентів 4 курсу 11 групи за спеціальністю – 212 проходить відповідно до графіку

6 грудня 2022 року

Так, 2 грудня 2022 року викладачами кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька доцентом Соломоном В’ячеславом Віталійовичем і асистентом Гриб Юлією Володимирівною було проведено іспит з дисципліни «Ветеринарна санітарія».
Навчальна дисципліна викладалась впродовж двох семестрів 6 та 7. Впродовж навчання студенти вивчили і засвоїли ветеринарно-санітарні заходи, що здійснюються на виробництві під час вирощування тварин, одержання від них якісної продукції та здійснення її переробки з подальшим належним транспортуванням та реалізацією, тощо.
Підводячи підсумки з вивчення дисципліни студенти успішно здали навчальну практику, виконали та захистили курсові роботи і здали іспит.

  

   

   

  

Після проведеного іспиту відбулась співбесіда з кожним студентом індивідуально за допомогою програми zoom. Відповідно до індивідуальної дискусії було враховано і виставлено підсумковий бал успішності.

Після завершення співбесіди студентам побажали подальших успіхів, Мирного неба над головою та швидкого завершення війни….


доцент Соломон В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook