Випуск магістрів-управлінців на гуманітарно-педагогічному факультеті

6 грудня 2022 року

2 грудня 2022 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся випуск магістрів, у тому числі й освітньо-професійних програм «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Традиційно відкрила свято декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Інна Савицька, яка зазначила, що нинішній період складний для всіх і випуск 2022 року назавжди залишиться особливим і незабутнім, оскільки відбувається в умовах повномасштабної російсько-української війни. Вона зазначила, що кожен з нас зобов’язаний щоденній мужності ЗСУ за те, що має можливість жити і продовжувати займатись своїми справами, а перед випускниками відкриваються великі можливості для самореалізації в особистому і професійному житті. Інна Миколаївна подякувала випускникам за те, що вони обрали гуманітарно-педагогічний факультет, проявили волю і характер, здобуваючи вищу освіту в такий нелегкий час, і запросила їх приводити навчатись на факультет уже своїх дітей, адже якість і сучасність знань тут гарантована.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що для нього це також особливий випуск, оскільки він викладав навчальні дисципліни у багатьох студентів гуманітарно-педагогічного факультету і знає, яким величезним потенціалом вони володіють. Він підкреслив, що на жаль, Україна зараз перебуває у стані війни і несе невиправдані людські та матеріальні втрати, але обов’язково настануть мирні часи, коли все втрачене і зруйноване необхідно буде відновлювати, тому жодний випускник 2022 року потрібен українській державі та не залишиться без роботи. Станіслав Миколайович наголосив випускникам, що не можна зупинятися на досягнутому, треба мріяти про власну історію успіху та йти до поставленої мети заради особистих здобутків та звершень. Лише працелюбність, професійна компетентність та відповідальне ставлення до справи надають переваги в очах інших.

Доєднавшись до привітання випускників, голова Наглядової ради університету Микола Томенко відзначив, що на його думку, дата випуску 2022 року обрана не випадково, адже напередодні 1 грудня Україна відзначила річницю всенародного референдуму, коли абсолютна більшість українців проголосувала за незалежність нашої держави. Відтак, нинішні випускники мають завжди дбати про українську національну ідею та бути патріотами. Крім того, він наголосив на необхідності обов’язкового вивчення гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти в умовах сьогоднішньої світоглядної війни і діяльність гуманітарно-педагогічного факультету та гуманітарна політика НУБіП України дають привід для оптимізму в цьому напрямку.

Далі свято продовжилось врученням омріяних дипломів. Першими на сцену для отримання дипломів з відзнакою вийшли самі старанні студенти, яким їх вручили ректор університету Станіслав Ніколаєнко та голова Наглядової ради університету Микола Томенко.

В ошатній залі, як завжди, панувала весела і доброзичлива атмосфера.

Далі дипломи магістрам вручали декан Інна Савицька та завідувач випускової кафедри управління та освітніх технологій Сергій Кубіцький.

Від імені всіх наставників з вітальним словом до випускників звернулась Оксана Гончарук, яка заначила, що весь період навчання випускників 2022 року був складним, але разом пережили все, і перехід на дистанційне навчання під час карантину із-за коронавірусу, навчальні заняття під час постійних повітряних тривог та захист дипломних робіт в умовах блекауту та регулярних відключень світла.

Свято супроводжувалось музичними вітаннями народного артиста України Романа Рудого, його вихованки студентки гуманітарно-педагогічного факультету Уляни Гринь, науково-педагогічних працівників кафедри культурології Ірини Литвиненко, Тетяни Симоненко та її завідувачки Ірини Майданюк.

Заключним акордом випускного свята стало вітання магістрів освітньо-професійних програм «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» адміністрації та працівників деканату гуманітарно-педагогічного факультету, а також викладачів кафедри управління та освітніх технологій.

Шановні наші випускники, ще один важливий крок у Вашому житті зроблено, ще одна сходинка до вершини успіху і благополуччя подолана. Бажаємо Вам, щоб і подальше просування шляхом власного зростання, було успішним, легким і безперешкодним, адже саме Ви у майбутньому будете розвивати українську націю та відстоювати цінності, за які сьогодні такою важкою ціною бореться Україна.

 

Людмила Білан,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook