ЗАХИСТ МАГІСТРІВ ЗА ОСВІТНЬОЮ ПРОГРАМОЮ «ТЕХНІЧНИЙ СЕРВІС МАШИН ТА ОБЛАДНАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА»

28 листопада 2022 року

 
28 листопада пройшов захист магістрів за спеціальністю «Галузеве машинобудування»освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
Роботу екзаменаційної комісії із захисту магістерських кваліфікаційних робіт розпочав декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило. Декан факультетупривітав усіх присутніх, побажав продуктивної роботи членам екзаменаційної комісії та гарних результатів студентам.
Екзаменаційну комісію очолював д.т.н., професор, професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Валерій Войтюк. До складу екзаменаційної комісії входили: д.т.н., професор, професор кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки і дизайну Віктор Несвідомін, к.т.н., доцент, доцент технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Олександр Семеновський, к.т.н., доцент, завідувач кафедри надійності техніки Андрій Новицький, секретар, старший лаборант кафедри надійності техніки Дмитро Великоіваненко.
C:\Users\Andriy\Desktop\20221128_102117.jpg

Тематика представлених магістерських кваліфікаційних робіт актуальна та своєчасна. Зокрема, розглядалися наступні питання: підвищення надійності сільськогосподарської техніки; забезпечення довговічності робочих органів техніки аграрного виробництва; організація підприємств технічного сервісу; розробка та удосконалення технологій відновлення робочих органів сільськогосподарської техніки та інші. 
Захист магістерських кваліфікаційних робіт проходив в очному та дистанційному режимах.
C:\Users\Andriy\Desktop\20221128_112824.jpg

C:\Users\Andriy\Desktop\20221128_111150.jpg
C:\Users\Andriy\Desktop\20221128_110054.jpg





На думку членів екзаменаційної комісії найбільш цікавими були роботи студентів магістратури В’ячеслава Ясінського, Сергія Криницького, Олега Пащінського, Олексія Кошеля.
Членами комісії із захисту відмічено, що всі магістри продемонстрували глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті.
Студенти магістри у своїх доповідях вільно володіли матеріалом обраної теми досліджень, демонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень, а на запитання членів екзаменаційної комісії давали вичерпні відповіді. 
Доповіді студентів супроводжувались презентаціями, які відображали основні результати проведеної роботи. Всі результати магістерських кваліфікаційних робіт підтверджені виступами студентів на міжнародних та всеукраїнських конференціях, публікаціями наукових статей і тез доповідей.
Вітаємо магістрів з успішним захистом та бажаємо, щоб знання, що вони отримали в НУБіП України, на факультеті конструювання та дизайну забезпечили їм успішне працевлаштування та надали їм переваг на ринку праці.
Щиро дякуємо всім, хто в умовах воєнного стану, в період величезних викликів та труднощів, впевнено рухалися до мети та успішно завершили навчання за освітнім ступенем «Магістр», спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою«Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ! ВІРИМО В ЗСУ!  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
 

Андрій Новицький,
 завідувач кафедри надійності техніки,
гарант ОП«Технічний сервіс машин та 
обладнання сільськогосподарського виробництва». 
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки,
заступник декана факультету конструювання та дизайну

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook