Участь в Міжнародному науково-практичному форумі «Фінансово-економічна діяльність суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану»

23 жовтня 2022 року
      Для підвищення якості освіти та набуття нашими випускниками кваліфікованих конкурентних переваг на ринку праці необхідне переосмислення традиційних форм, методів і змісту навчання, що є пріоритетним у роботі НПП кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Багато хто з наших студентів прагнуть у майбутньому заснувати власну справу, що, звичайно, потребує широкого спектру як теоретичних знань, практичних навичок, науково-обгрунтованих рішень. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участь в різних заходах свого або іншого ВНЗ, де здобувають свою першу наукову практику. Складаючи доповідь на задану тему, юний дослідник отримує набагато більше, ніж він на той момент може оцінити. Студенти 4 курсу 1 групи спеціальність 075 «Маркетинг» разом з куратором к.е.н., доцентом Гераймович Віолетою взяли активну участь в Міжнародному науково-практичному форумі «Фінансово-економічна діяльність суб’єктів господарювання в умовах воєнного стану» (м. Кам'янець-Подільський, 20-21 жовтня 2022р.), який об`єднав понад 90 науковців з України та Європейського Союзу.

     Організатори наукового форуму доклали максимум зусиль, щоб об`єднати думки науковців, практиків та здобувачів у контексті обговорення питань реалій української економіки в умовах війни. Щиро дякуємо організаторам, ініціаторам та учасникам заходу. Сподіваємось на подальшу співпрацю! Україна переможе!
 
Віолета Гераймович 
наставник студентів 4 курсу 1 групи маркетологів

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook